Το Yfilios Project στα 35α Λασσάνεια

Yfilios Project
(JAZZ/ETHNIC MUSIC)
Το Yfilios Project είναι μια ιδέα του Λέανδρου Πασιά, ο οποίος προσπαθεί να ενώσει διαφορετικά μουσικά ακούσματα σ’ ένα πολυεθνικό μουσικό σύνολο που κινείται σε modern jazz αρμονίες οι οποίες παντρεύονται με ethnic στοιχεία και το playlist αποτελείται αποκλειστικά από δικές τους συνθέσεις.
Καλεσμένοι ο ταλαντούχος ντράμερ Γιώργος Κλουντζός – Χρυσίδης καθώς και δύο εξαιρετικοί μουσικοί, τελειόφοιτοι (φίλοι – συμφοιτητές του) του Jazz Department του Conservatorium van Amsterdam, Adrien Losco στο σαξόφωνο και Abhishek Mangla στο μπάσο.
Τρίτη 4 Ιουλίου 2017
Υπαίθριο Θεατράκι Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, ώρα 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
[su_youtube url=”https://youtu.be/YSoGF3r5fIE”] 35α ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ
Ο Δήμος Κοζάνης και η νεοσυσταθείσα Αντιδημαρχία Πολιτισμού φιλοδοξούν φέτος να ενεργοποιήσουν και πάλι τον θεσμό των Λασσανείων με την προοπτική το 2017 να είναι μόνο η εκκίνηση για πιο ψηλά.
Φέτος, τα Λασσάνεια σημειώνουν μια τριμερή νοηματική ενότητα των φορέων πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και δίνουν έμφαση στην τοπική δημιουργική κοινότητα. Αντλώντας από το έμψυχο δυναμικό της περιοχής θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον κάθε Δημότη Κοζάνης πως όταν οι άνθρωποι ενός τόπου παραμένουν δημιουργικοί, τότε τα πράγματα μπορούν να είναι μόνο ευοίωνα.

Ο προοδευτικός πολιτισμός μας έχει δοκιμαστεί σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από τις σημερινές και πάντοτε μας ευεργέτησε. Έστω λοιπόν και υπό επιτήρηση, έστω και με την δημοσιονομική σκιά σε απειλητική τροχιά, ο Δήμος Κοζάνης επιλέγει να δώσει προτεραιότητα στον πολιτισμό σαν φυσική και νομοτελειακή απάντηση.
Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε και να τιμήσετε αυτήν την προτεραιότητα με την κοινή πεποίθηση πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας νέας φάσης και ανοδικής διαδρομής στην ιστορία του θεσμού.
Παναγιώτης Δημόπουλος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Γιάννης Ιωαννίδης Πρόεδρος ΟΑΠΝ
Ευθύμιος Λιάκος, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Did you like this? Share it!

0 comments on “Το Yfilios Project στα 35α Λασσάνεια

Comments are closed.